اخبار کتابخانه دیجیتال

دسترسی موقت به PubMed در داخل دانشگاه

قابل توجه همکاران محترم ،اعضای محترم هیات علمی ، دانشجویان و پژوهشگران گرامی

جهت استفاده از منابع پایگاه اطلاعاتی PubMed در داخل دانشگاه می توانند  بطور موقت از این لینک استفاده نمایند

قابل توجه اعضای محترم هیات علمی ، دانشجویان و پژوهشگران گرامی

به اطلاع می رساند با توجه به قطع موقتی دسترسی به پایگاه اطلاعاتیPubMed، لذا جهت استفاده ازمنابع پایگاه مذکور میتوان از این لینک  استفاده شود. در ضمن بدیهی است در صورت دسترسی از همین طریق اطلاع رسانی خواهد شد.

عدم دسترسی به منابع پایگاه اطلاعاتی Clinicalkey تا اطلاع ثانوی

قابل توجه اعضاء محترم هیأت علمی، پژوهشگران و دانشجویان:

دسترسی به پایگاه Clinicalkey بطور موقت امکان پذیر نمی باشد و در صورت برقراری دسترسی مجدد از همین طریق اطلاع رسانی خواهد شد.

The latest books in 2020 about COVID-19 in electronic format

برای استفاده از سری دوم جدیدترین کتابهای سال ۲۰۲۰ پیرامون بیماری کرونا که در قالب الکترونیک تهیه گردیده است لطفاً اینجا را کلیک فرمایید.

قابل توجه کاربران محترم

شرکت مهندسی فرآیدا نماینده رسمی ProQuest به استحضار می رساند که به منظور کمک به محققین برای درک بهتر و دسترسی به جدیدترین اخبار COVID-19، بانک اطلاعاتی تحقیقات کروناویروس ProQuest راه اندازی شده است.

بانک اطلاعاتی تحقیقات کروناویروس ProQuest، مجموعه ای از مقالات ژورنال ها، Preprints، Conference proceedings، پایان نامه ها و موارد دیگر مربوط به COVID-19 و همچنین سایر ویروس های مرتبط با خانواده کرونا است و پوششی جامع از تحقیقات زمینه ای از بیماری های اپیدمیک و پاندمیک گذشته مانند MERS و SARS را نیز در اختیار محققین قرار می دهد.

کاربرانی که به پلتفرم های ProQuest دسترسی دارند می توانند از طریق اینترنت دانشگاه و با کلیک بر روی لینک زیر وارد پایگاه شوند.

برگزاری کارگاه آموزشی سامانه منبع یاب ( بیمارستان سیدالشهداء(ع) )

زمان : چهارشنبه ۱۳۹۷/۱۰/۱۹ از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۰:۳۰
محل برگزاری : بیمارستان سیدالشهداء(ع)
گروه هدف : اعضاء محترم هیات علمی، پزشکان، پرستاران، پیراپزشکان، فراگیران ( دستیاران، دانشجویان، کارورزان)

کارگاه آشنایی با پایگاه اطلاع رسانی Clinical key

قابل توجه کلیه ی همکاران پرستاری ، دانشجویان و پژوهشگران علاقمند کارگاه آشنایی با پایگاه اطلاع رسانی clinical key روز پنج شنبه ۹۷/۱۰/۰۶ در سالن کنفرانس المهدی (عج)بیمارستان خورشید برگزار می گردد.

اشتراک در اخبار کتابخانه دیجیتال